nieuws

Facultatieve
Sponsors

Specialist in rouwbloemwerk ‘Semperflorum’ viert 3-jarig jubileum

15 oktober 2012

Sinds oktober 2009 is Semperflorum dé specialist in rouwarrangementen en uitvaartbloemwerk zoals rouwboeketten, rouwkransen en complete kistbedekkingen.

Samen met nabestaanden; familie, vrienden, kennissen en/of zakelijke relaties, worden de wensen uitgesproken en door meesterbloembinder Coen van Buuren vertaald naar kwalitatief hoogwaardig uitvaartbloemwerk. ‘Tijdens mijn opleiding vertelde een docent dat je pas écht mooi rouwbloemwerk kunt maken, als je het een keer hebt gemaakt voor iemand die je dierbaar was. Toen ik vervolgens een aantal jaren later bezig was met een rouwarrangement voor een familielid, kwam ik tot de ontdekking dat hij gelijk had. Sindsdien wordt elk rouwarrangement gemaakt met gevoel en dát zie je!’


Dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn heeft Semperflorum inmiddels ook al wel bewezen. Door goed mee te denken en alternatieven te kunnen bieden is er voor elk budget; groot of klein, een passende bloemrijke oplossing te vinden. Op de website vindt u voorbeelden van bloemwerk, maar bent u op zoek naar een specifieke bloem of vorm of wilt u een logo of voorwerp in het arrangement verwerkt hebben, dan kunt u ook direct contact opnemen.

Vanaf begin dit jaar is Semperflorum onderdeel gaan uitmaken van ‘Meesterbloembinderij Coen van Buuren’; een onafhankelijke en luxe bloemenspeciaalzaak in Nieuwerkerk aan den IJssel. Nabestaanden kunnen hierdoor nog beter worden begeleid in het uitzoeken en bestellen van het bloemwerk. Op de vide van de winkel is er gelegenheid om rustig te zitten en de wensen en mogelijkheden te bespreken met een van de medewerkers. Daarnaast is er een ruime landelijke dekking, waardoor uitvaartbloemwerk door heel Nederland (zelfs wereldwijd) afgeleverd kan worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een professioneel netwerk van kwaliteitsbloemisten.

‘Wij zijn trots op het vertrouwen wat onze klanten in ons hebben en de bekendheid die wij daardoor in deze korte tijd hebben mogen verwerven. Het is een grote stap om in deze moeilijke economische situatie een nieuwe onderneming te starten, maar we hebben er geen spijt van en we zijn elke dag weer blij om met ons bloemwerk nabestaanden te kunnen helpen bij de verwerking van het verlies van hun dierbaren.’ vertelt Coen van Buuren.

Voor meer informatie of om direct bloemen te bestellen gaat u naar www.semperflorum.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >