nieuws

Facultatieve
Sponsors

Speciale website met alles over het thema uitvaart in Heerhugowaard

14 augustus 2015


Mensen die op zoek zijn naar informatie over het thema uitvaart in Heerhugowaard kunnen deze informatie vanaf vandaag vinden op één website. Op www.uitvaart-heerhugowaard.nl kunnen mensen inspiratie opdoen om een uitvaart helemaal naar eigen wens en smaak in te vullen. Er is namelijk veel meer mogelijk dan mensen weten. Een goed en persoonlijk afscheid is heel belangrijk voor de rouwverwerking. De site biedt informatie van palliatieve zorg, inspiratie voor rouwvervoer en de invulling van de plechtigheid, keuze van de locatie, tot informatie over rouw.

De meeste mensen kennen de traditionele invulling van een uitvaart. Maar weten bijvoorbeeld niet dat een uitvaartplechtigheid ook gehouden kan worden een kroeg in het centrum of gewoon thuis in de eigen achtertuin. Bij de meeste uitvaarten worden traditionele rouwauto’s ingezet, maar als iemand wat anders wil dan is er echt heel veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een uitvaartbus, rouw hot rot, uitvaartcaravan of misschien nog wel bijzonderder; rouwkoe Leentje. Stel dat de overledene een fanatieke fietser was, zou het dan niet heel bijzonder zijn om de overledene met een fiets te brengen naar Crematorium Waerdse Landen?

Voor mensen die hun eigen uitvaart willen regelen is ook veel handige informatie te vinden. Denk bijvoorbeeld aan hoe (eenvoudig) uitvaartwensen vastgelegd kunnen worden en hoe kan je het beste een keuze kan maken tussen begraven of cremeren. Met behulp van de site kan men de juiste keuzes maken die helpen om een uitvaart samen te stellen naar eigen wens en smaak.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >