nieuws

Facultatieve
Sponsors

Speciale uitvaartsite voor Leeuwarden

19 maart 2015


Vanaf vandaag kunnen inwoners van Leeuwarden voor informatie over het thema uitvaart terecht op Uitvaart-leeuwarden.nl. Op de website is praktische informatie te vinden over alles wat te maken heeft met de uitvaart in Leeuwarden. De site is er voor mensen die plotseling de uitvaart van een dierbare moeten regelen, maar ook voor mensen die zich oriƫnteren op hun eigen toekomstige begrafenis of crematie.

Tegenwoordig valt er heel wat te kiezen rond een uitvaart. Wordt de overledene bijvoorbeeld vervoerd in een traditionele rouwauto of kiest de familie voor de uitvaartmotor of wat dacht u van een speciale rouwkoe die de overledene naar de laatste rustplaats brengt? Op de site is ook informatie te vinden over locaties voor de uitvaartplechtigheid of condoleance. Die kunnen worden gehouden op heel veel verschillende locaties in Leeuwarden. Wat is het verschil tussen een particulier graf en een algemeen graf, welke begraafplaatsen zijn er in Leeuwarden en wat zijn de mogelijkheden op de begraafplaats.

De site inspireert de bezoeker om een uitvaart helemaal naar eigen wens en smaak in te vullen. Een goed afscheid is heel belangrijk voor nabestaanden zeker ook omdat het afscheid niet over gedaan kan worden. Het is daarom belangrijk dat mensen niet alleen afgaan op informatie van de uitvaartondernemer, maar ook zelf informatie in winnen. Op Uitvaart-leeuwarden.nl is alle lokale informatie over de uitvaart in en rond Leeuwarden te vinden.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE