nieuws

Facultatieve
Sponsors

Speciale site over uitvaart in Haarlem

25 maart 2014


Vanaf vandaag kunnen alle Haarlemmers terecht op 1 site wanneer ze meer willen weten over een begrafenis of crematie in Haarlem en omliggende gemeenten als Heemstede en Aerdenhout. De nieuwe site Uitvaart-Haarlem.nl biedt Haarlemmers houvast in moeilijke tijden. En tips om het laatste afscheid een Haarlems tintje te geven.

Uitvaart-Haarlem.nl bevat praktische informatie over wat mensen het beste kunnen doen op het moment dat ze worden geconfronteerd met het overlijden van een dierbare. De informatie kan mensen inspireren om het afscheid helemaal naar eigen wens in te vullen. In Haarlem valt op het gebied van uitvaart heel wat te kiezen. De meeste mensen weten wel dat je na je dood kan worden begraven of gecremeerd, maar weet u dat Haarlem de enige gemeente in Nederland is waar overledene nog kunnen worden bijgezet in een mausoleum?

Unieke film over Haarlemse begraafplaatsen

Op de site vindt de bezoeker informatie in woord en in beeld. Zo zijn er diverse films te zien waarin experts informatie geven over bijvoorbeeld juridische zaken, nalatenschap, de laatste verzorging. Uniek is de film over de algemene begraafplaatsen van Haarlem.

In samenwerking met de Gemeente Haarlem is er een film gemaakt over alle gemeentelijke begraafplaatsen: Begraafplaats Kleverlaan, Begraafplaats Sint Jozef en Begraafplaats Akendam. De film vertelt over de historie van deze begraafplaatsen, de bekende Haarlemmers die er begraven liggen, de prachtige natuur en de soorten graven waarvoor men kan kiezen. Ook de diverse mogelijkheden voor asbestemming komen aan de orde in deze film.

Naast de begraafplaatsen is er ook aandacht voor Crematorium Haarlem. Maar er is meer. Uitvaart-Haarlem.nl biedt ook informatie over terminale zorg en hospices, geeft adviezen over wat te doen na overlijden, geeft tips over hoe je een uitvaartondernemer in Haarlem kiest en nog veel meer.

Kortom, heb je je hele leven gewoond in Haarlem en wil je je afscheid in Haarlem laten plaatsvinden, dan kun je voor alle benodigde informatie
terecht op Uitvaart-Haarlem.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >