nieuws

Facultatieve
Sponsors

Speciale site over de uitvaart in Almelo

7 april 2017


Vanaf vandaag kunnen alle inwoners van Almelo terecht op 1 site wanneer ze meer willen weten over een begrafenis of crematie in Almelo en omliggende gemeenten. De nieuwe site Uitvaart-Almelo.nl biedt Almeloƫrs houvast in moeilijke tijden. En tips om het laatste afscheid een Almeloos tintje te geven.

De website bevat praktische informatie over wat mensen het beste kunnen doen op het moment dat ze worden geconfronteerd met het overlijden van een dierbare. De informatie kan mensen inspireren om het afscheid helemaal naar eigen wens in te vullen. In Almelo valt op het gebied van uitvaart heel wat te kiezen. De meeste uitvaartplechtigheden in Almelo worden gehouden in de aula van het crematorium in Almelo (onderdeel van Crematoria Twente) of in de aula van een uitvaartcentrum. Maar er zijn ook families die er voor kiezen om de plechtigheid te houden op een hele andere locatie zoals een kroeg, zaal of sportkantine.

Naast het crematorium is er ook aandacht voor de 6 begraafplaatsen in Almelo. Maar er is meer. Uitvaart-Almelo.nl biedt ook informatie over terminale zorg en hospices, geeft adviezen over wat te doen na overlijden, geeft tips over hoe je een uitvaartondernemer in Almelo kiest en nog veel meer. Kortom, heb je je hele leven gewoond in Almelo en wil je je afscheid in Almelo laten plaatsvinden, dan kun je voor alle benodigde informatie terecht op Uitvaart-Almelo.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >