nieuws

Facultatieve
Sponsors

Spaan Design introduceert nieuw model Gedenkkastje

Een Gedenkkastje op maat

10 april 2012


Spaan Design heeft een nieuwe variant van het Gedenkkastje ontwikkeld, het Gedenkkastje Regenboog. Dit model is volledig naar smaak te personaliseren, heeft een verrassend functionele vorm en is kleiner dan zijn voorganger. Het ornament, in de vorm van een (regen)boog, symboliseert de brug tussen hemel en aarde.

De vormgeving van het Gedenkkastje Regenboog is intiem en straalt door zijn eenvoud rust uit. Dit kastje kan zowel aan de muur hangen als op een dressoir of altaartje staan en helt iets achterover, waardoor de deurtjes door de zwaartekracht automatisch sluiten. Het wandmeubeltje onderscheidt zich door de hoge kwaliteit, ook in de afwerking, omdat het van heel dichtbij gebruikt wordt. Het Gedenkkastje is van binnen net zo mooi als van buiten en kan geheel naar wens samengesteld worden.


De deurtjes zijn leverbaar in diverse, mooie kleuren en ook voor het interieur zijn er verschillende opties. De achterwand is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en heeft een bijzondere eigenschap. De wand is magnetisch gemaakt, zodat nabestaanden hieraan persoonlijke fotocreaties kunnen ophangen. Het is ook mogelijk om een foto op de gehele achterwand van geborsteld of wit aluminium te laten drukken of de achterwand te vervangen door een zelfgemaakt schilderij. In een creatieve workshop waarin rouwverwerking centraal staat, kunnen nabestaanden onder begeleiding van een kunstenaar/ritueelbegeleidster de achterwand van een Gedenkkastje beschilderen.


Spaan Design toont op zaterdag 14 april 2012 het Gedenkkastje Regenboog op de uitvaartmarkt in Rouwcentrum Snijders te Maarssen. Bezoekers kunnen hier uiteenlopende producten en activiteiten op het gebied van gedenken en herdenken zien, waaronder een kunstenares die het Gedenkkastje Regenboog beschildert.

Op beide deurtjes van het Gedenkkastje wordt een schilderwerk aangebracht, waardoor een tweeluik ontstaat. Door de diepte van het wandkastje hangt het schilderij als het ware vrij in de ruimte. Ook als voorkant van het staande model geeft dit een prachtig resultaat. Geopend is het Gedenkkastje een herdenkingsplek voor een dierbare overledene, waarin tastbare herinneringen zijn geplaatst. Gesloten is het Gedenkkastje ART niet prominent aanwezig, maar een onopvallend, mooi vormgegeven lijst voor een bijzonder kunstwerk.

De consumentenprijs van het Gedenkkastje Regenboog is vanaf 297 euro (inclusief btw).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Spaan® Design
Telefoon: +31(0)88 4321 444
E-mail : info@gedenkkastje.nl
Website : www.gedenkkastje.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >