nieuws

Facultatieve
Sponsors

SkylarNet Solutions schenkt Uitvaartmuseum vijfde werkstation

5 juli 2007


SkylarNet Solutions verzorgt voor het NUM een vijfde personal computer. Het was al lang een wens van het museum om een vijfde werkplek te creëren. Naast de betaalde krachten werken er ook veel vrijwilligers en er was regelmatig gebrek aan werkruimte.

SkylarNet Solutions [www.skylarnet.nl] sponsort de PC, compleet met software en aansluiting op het netwerk. Al vanaf de verhuizing naar de portacabin beheren zij het netwerk van het museum. Bureaumanager Mirjam van den Burg: “SkylarNet werkt snel en efficiënt, en ze denken mee over de meest eenvoudige oplossing. Juist die betrokkenheid is voor ons, als kleine, nieuwe organisatie heel belangrijk. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de back-ups online worden gedaan. Zo gaat er nooit iets mis.”
SkylarNet Solutions biedt een one-stop-shopping automatisering concept aan, specifiek gericht op het midden- en kleinbedrijf. Hiermee bieden zij een breed scala aan diensten, zoals complete kantoorautomatisering, internetdiensten, CRM maatwerk oplossingen en Hosted Exchange. Hosted Exchange in het bijzonder, gezien de vraag naar “Flexiebel” werken hoog is. Hosted Exchange biedt de gebruiker namelijk een hoge mate van vrijheid voor wat betreft e-mail agenda’s via bijvoorbeeld Microsoft Outlook. Hun aanpak kenmerkt zich door een no-nonsense-mentaliteit en ze hebben als motto Kennis, Diepgang en Betrokkenheid. Het bedrijf verzorgt ook de volledige kantoorautomatisering en alle internetdiensten van Uitvaart.com.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >