nieuws

Facultatieve
Sponsors

Sjoelbakkist noviteit op aanstaande Uitvaartbeurs Amsterdam

21 april 2016


Op de eerste editie van de Uitvaartbeurs Amsterdam, zaterdag aanstaande in de Westerkerk, is er een noviteit: een sjoelbakkist! Een normale uitvaartkist waarvan het deksel omgebouwd is tot sjoelbak. De sjoelbakkist is een initiatief van www.uitvaart.nl, naar een idee van Wiljan Bakker.

Deze bijzondere kist is bedoeld als sjoelbak voor de liefhebber tijdens het leven. Een sjoelbak gaat immers (tientallen) jaren mee. De stenen kunnen worden beschreven met een persoonlijke boodschap en meegegeven in de kist. Of worden uitgereikt aan nabestaanden als een persoonlijke herinnering.

De sjoelbakkist is binnenkort te bestellen via www.uitvaart.nl en wordt gemaakt door Capulus. De kist is aanstaande zaterdag te zien tijdens de 1e editie van de Uitvaartbeurs Amsterdam (stand 76) in de Westerkerk van 10.00 - 17.00. Sjoelen mag, proefliggen ook. De toegang is gratis.


Reageer op dit artikel

Reacties:


2 mei 2016 om 22:16

Bart van der Harst

Inspirerend ontwerp. Prikkelend onderwerp. Humor met een randje. Het neemt je gedachten en associaties als vanzelf op sleeptouw. Roept herinneringen op aan de spelletjesavonden -vroeger toen alles knusser was. Het roept ook filosofischevragen op als: Wat is de overeenkomst tussen sjoelen en leven/sterven? En dat inspireerde mij tot het schrijven van een speciale blog op de website van Algemeen Belang in Groningen. Allicht aardig om te lezen en te delen. Helaas wordt de link niet geaccepteerd in dit reactie veld. Maar voor liefhebbers loont het de moeite om de website van Algemeen Belang Groningen op te zoeken. En dan op de blog knop te klikken. Ook de oudere blogjes zijn lezenswaard, blijkt regelmatig. Bart C van der Harst (CoBart)


22 april 2016 om 11:10

Roos Brugman

In een woord briljant. In het gezin waarin ik opgroeide hielden wij vele malen sjoelkampioenschappen. Het brengt een glimlach op mijn gezicht.


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE