nieuws

Facultatieve
Sponsors

Septembernummer Vakblad Uitvaart: over ‘de beginselen’, graf- en crematiekosten en zelfregulering

8/2020 – verschijning 18 augustus

18 augustus 2020

Graf- en crematiekosten

Nederland raakt ‘coronamoe’. Wie in de branche werkt, herkent het: vaker waarschuwen, uitleggen en besluiten wiens verantwoordelijkheid iets is. In het nieuwe nummer van Vakblad Uitvaart laat de redactie verschillende professionals aan het woord over hun aanpak en ervaringen. In de komende editie tevens aandacht voor ‘de beginselen van Heerts’. Hoe staat het daar nu mee?

Graf- en crematiekosten

Verder in het septembernummer (verschijning 18 augustus) aandacht voor Uitvaartopleidingen. Kunnen die wel online gegeven worden? Ook aandacht voor het jaarlijkse Monuta-onderzoek naar graf- en crematiekosten. De redactie sprak met de LVC. Wat zeggen al die cijfers eigenlijk?

Inhoud

Naast gebruikelijke rubrieken en columns van rouwdeskundige en uitvaartbegeleider Patty Duijn en bedrijfsadviseur Barend van de Kraats in het nieuwe nummer onder meer:
• Blinden en slechtzienden lopen tijdens de uitvaart tegen van alles aan
• Ervaren collega’s op afroep
• Funeral Expo 2020 gaat met aanpassingen wel door
• Nederlanders zijn oké met uitvaarten in coronatijd
• Online in 3D zelf een kist ontwerpen
Voor de volledige inhoud: https://uitvaartmedia.com/vakbladuitvaart/

Vakblad Uitvaart – PE Punten

Vakblad Uitvaart, een uitgave van UitvaartMedia, is al 35 jaar hét onafhankelijke en toonaangevende vakblad voor uitvaartprofessionals. Het verschijnt 11 keer per jaar en geeft duiding aan trends en ontwikkelingen. Aangezien in Vakblad Uitvaart vrijwel alle competenties van het NaVU (Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg) aan bod komen heeft de NaVU PE-punten in categorie 1 toegekend: een jaarabonnement (11 nummers) is goed voor 11 punten (1 PE punt per editie), met een maximum van 15 punten per PE-periode van 3 jaar.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE