nieuws

Facultatieve
Sponsors

Schrijven over je leven op begraafplaats Sint Barbara in Utrecht

24 februari 2016


Marja Baseler start met schrijfochtenden op een wel heel bijzondere plek: begraafplaats Sint Barbara in Utrecht. Zij wil met dit nieuwe initiatief mensen de kans bieden hun dierbare herinneringen te beschrijven in deze oase van rust. ‘Het is een van de mooiste plekken van Utrecht, die vanzelf al uitnodigt tot schrijven.’

De schrijfochtenden vinden plaats in een van de ontvangstruimtes van Sint Barbara, de Maartenkamer, een sfeervolle ruimte met uitzicht op het groen.

Thema

Elke schrijfworkshop staat in het teken van een thema zoals vertrouwen, kracht en moed. Aan de hand van afwisselende werkvormen ontdekken de deelnemers hoe zij hun mooiste en dierbaarste herinneringen kunnen beschrijven. Zij leren hoe je een verhaal op papier kunt krijgen op een manier die ook boeiend en levendig is. De insteek is steeds positief. Schrijfervaring is niet nodig.

Begeleiding

De begeleiding is in handen van schrijfster en docent creatief schrijven Marja Baseler. Zij heeft een jarenlange ervaring met schrijfgroepen, onder meer voor mensen met kanker en veteranen.

Schrijven over je leven is op woensdag 9 maart. Daarna volgen nog schrijfsessies op 23 maart, 6 april, 20 april, 18 mei, 1 juni, 15 juni en 29 juni.
Een schrijfochtend van twee uur kost 15 euro, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden via: mail@marjabaseler.nl.


Voor meer informatie over een uitvaart in Utrecht, zie Uitvaart-Utrecht.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE