nieuws

Facultatieve
Sponsors

SAMENWERKING ALGEMEEN BELANG EN C.V.V. ORANJE NASSAU

27 augustus 2007

Algemeen Belang uitvaartverzorging en -verzekering en voetbalvereniging c.v.v. Oranje Nassau zijn een 3-jarige sponsorovereenkomst aangegaan.

Naast een vast jaarlijks sponsorbedrag zal Algemeen Belang extra sponsorgeld betalen op basis van nieuw af te sluiten uitvaartverzekeringen. De leden van de voetbalvereniging zullen door Algemeen Belang benaderd worden voor een persoonlijk advies met betrekking tot een uitvaartverzekering.

Tevens sponsort Algemeen Belang het komende seizoen het G-voetbalteam van Oranje Nassau. De sponsoring bestaat uit het vergoeden van het wassen van de wedstrijdkleding. G-voetbal is voetbal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Algemeen Belang uit Groningen is al meer dan 70 jaar een zelfstandige dienstverlener op het gebied van uitvaartverzorging en -verzekering. Een onderneming die inmiddels een goede reputatie heeft opgebouwd als het gaat om een klantgerichte dienstverlening. Algemeen Belang behartigt de belangen van nu al meer dan 35.000 relaties, waarbij steeds de persoonlijke wensen van de aan haar zorg toevertrouwde medemens scherp in het oog worden gehouden. Daarnaast zijn er vergevorderde plannen om te komen tot de oprichting van een eigen crematorium in de stad Groningen alsmede het aanleggen van een natuurbegraafplaats in de provincie.

Voetbalvereniging c.v.v. Oranje Nassau werd opgericht in 1918 en is daarmee één van de oudste zaterdagvoetbalverenigingen in Nederland. De vereniging heeft 650 leden waaronder ruim
130 jeugdleden. De vereniging kent zowel prestatie- als recreatievoetbal voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Verder biedt Oranje Nassau als enige club binnen de Gemeente Groningen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking de mogelijkheid om bij een voetbalvereniging op gras te voetballen.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE