nieuws

Facultatieve
Sponsors

Samantha Drent realiseert eigen uitvaartcentrum

21 oktober 2014


Samantha Drent bij Afscheidshuys ’t Zeisterbosch

Op zaterdag 25 oktober wordt Afscheidshuys ’t Zeisterbosch geopend. Dit uitvaartcentrum, op een rustige plek gelegen aan de rand van het bos, beschikt zowel over traditionele rouwkamers waar u op afspraak de overledene kunt bezoeken, als ook een ruimere afscheidssuite waar u gedurende de opbaring 24 uur per dag welkom bent om bij uw dierbare te zijn. Afscheidshuys ’t Zeisterbosch is een initiatief van Drent Uitvaartverzorging.

Na jaren te hebben gewerkt voor een grote uitvaartorganisatie in Zeist, heeft Samantha Drent in 2012 besloten haar eigen uitvaartonderneming ‘Drent Uitvaartverzorging’ op te richten. Afgelopen jaren heeft zij de nabestaanden van de door haar verzorgde uitvaarten de persoonlijke aandacht én begeleiding kunnen geven die rondom het afscheid van een dierbare zo belangrijk is. Dit heeft er toe geleid dat de behoefte aan een eigen uitvaartcentrum steeds groter werd en nu is gerealiseerd.
Afscheidshuys ’t Zeisterbosch is rustig gelegen tegen de bosrand van het Laantje zonder Eind in Zeist, echter wel nabij de grote uitvalswegen. De charmante authentieke woning, welke in het verleden dienst deed als kosterswoning van de naastgelegen Oosterkerk, is recent volledig gerenoveerd echter heeft haar karakteristieke uitstraling behouden. De moderne rouwkamers hebben zodoende door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren een warme uitstraling gekregen. De intieme en huiselijke sfeer van de woning in combinatie met de faciliteiten die worden geboden, wordt door nabestaanden als vernieuwend en zeer prettig ervaren.

De afscheidssuite biedt u gedurende de periode van opbaring de mogelijkheid om 24 uur per dag bij uw dierbare te zijn. U kunt dus middels een eigen sleutel op ieder moment van de dag uw dierbare bezoeken, ongeacht het tijdstip of tijdsduur. Deze aspecten maken Afscheidshuys ’t Zeisterbosch dan ook uniek in de regio. U kunt de afscheidssuite op een persoonlijke manier inrichten, om de periode van afscheid nemen zo goed mogelijk af te sluiten. Daarnaast kunt u indien gewenst gebruikmaken van diverse ondersteunende faciliteiten, zoals koffie, thee en frisdrank in de eigen afscheidssuite en de pantry welke van alle gemakken is voorzien.

De achtergelegen zalen zijn geschikt voor grote en kleinere groepen voor zowel condoleances als uitvaartplechtigheden. Voor uitvaartplechtigheden is tevens de naastgelegen kerkzaal beschikbaar, welke plaats kan bieden aan circa 500 personen. De rouwkamers en de zalen zijn rolstoeltoegankelijk en goed bereikbaar voor mindervaliden. In de nabijheid van Afscheidshuys ‘t Zeisterbosch is voldoende parkeergelegenheid.

Zaterdag 25 oktober van 10.00 uur tot en met 14.00 uur heeft u de mogelijkheid om Afscheidshuys ’t Zeisterbosch te bezichtigen. Gedurende deze dag zijn er tevens diverse aanverwante bedrijven aanwezig, alwaar u zich ook kunt oriënteren rondom de verschillende vormen van rouwvervoer, uitvaartkisten, urnen, grafmonumenten, assieraden etc.

Afscheidshuys ’t Zeisterbosch
Laantje zonder Eind 5
(hoek Woudenbergseweg 44A)
3701 BT Zeist
Tel: 030 – 6914654

Reageer op dit artikel

Reacties:


14 november 2020 om 22:27

Piet van der Sluys

vandaag een uitvaart meegemaakt van enige afstand
maar Samantha doet het met veel gevoel en passie voor haar vak en echt style vol gekleed.
in werkelijkheid ziet ze er alleen veel mooier uit dan op de foto


10 november 2016 om 13:25

Patricia van vliet

Hoi Samantha,
Wat ontzettend leuk om dit artikel tegen te komen. Je hebt je droom echt werkelijk gemaakt. Super stoer van je!! Ik wil je heel veel succes en geluk wensen met je onderneming.
Liefs patricia


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE