nieuws

Facultatieve
Sponsors

Sabine Noten Stapeltjesverdriet; Stilstaan bij wat is

Op 21 oktober a.s. verschijnt dit unieke boek over zeer jong verlies.

9 oktober 2009


Sabine Noten laat in Stapeltjesverdriet zien hoe groot de invloed kan zijn van zeer jong verlies. Op basis van dertig diepte-interviews met volwassen mannen en vrouwen die als (ongeboren) baby of kind (tot en met vier jaar) -en in hun latere leven nogmaals- een groot verlies meemaakten, laat de auteur zien wat jonge kinderen nodig hebben bij een verlies en geeft ze hier richtlijnen voor.

Na het lezen van dit boek denk je nooit meer : ‘Ach, ze zijn nog zo klein, ze groeien er wel overheen.’ Dit boek is niet alleen onmisbaar voor iedereen die met jonge kinderen en hun verlies te maken heeft maar ook voor volwassenen die op jonge leeftijd een ingrijpend verlies ervaren hebben.
Riet Fiddelaers-Jaspers

‘Het boek laat zich lezen als een intiem gesprek met de ziel van mensen die als jong kind verlies hebben ervaren.’
Margriet Wentink

De auteur
Sabine Noten (1962) is deskundige op het gebied van verliestrauma en familiesystemen. In haar praktijk Stapeltjesverdriet begeleidt zij mensen rondom het thema verlies. Zij is ook ervaringsdeskundige. Op dertigjarige leeftijd verliest ze haar man Wil ten gevolge van een verkeersongeluk en blijft ze achter met haar dochter van drie en zoontje van net een jaar. Inmiddels heeft ze nog een dochter, samen met haar partner Wim. Sabine is als medebezieler en hoofdopleider verbonden aan opleidingen Land van Rouw.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >