nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rouwservice Nederland neemt vervoersbedrijf Blanker/TCR over

22 februari 2020

Rouwservice Nederland (RSN) maakt vandaag bekend dat zij vanaf maandag 24 februari 2020 de rouwvervoersactiviteiten, voertuigen en medewerkers van vervoersbedrijf Blanker/TCR uit Vlissingen overneemt.

Het vervoersbedrijf Blanker/TCR ging begin februari failliet waardoor klanten en medewerkers plotseling een onzekere toekomst tegemoet gingen. Door de overname is de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd.

RSN heeft al een vestiging in Goes en zal ook de vestiging van vervoersbedrijf Blanker/TCR voortzetten. Op deze manier verandert er qua ligging en service voor medewerkers en klanten zo min mogelijk.

Over Rouwservice Nederland

Rouwservice Nederland (RSN) is een dienstverlenend bedrijf voor de uitvaartbranche met ruim 200 medewerkers en heeft met elf vestigingen een landelijk dekkend netwerk. RSN is gespecialiseerd in het overbrengen en verzorgen van overledenen en het inzetten van staatsievervoer op de dag van de uitvaart. Tevens faciliteert zij opslag, beheer en uitgifte van uitvaartkisten van diverse leveranciers.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met Frank van Splunter of Arnold Eggink via telefoonnummer 0113 21 67 51 of laat het ons weten via info@rouwservice-nederland.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE