nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rouwservice Nederland neemt Rouwservice Flevoland & Gelderland over

4 januari 2023


Rouwservice Nederland (RSN) maakt vandaag bekend dat zij per 1 januari 2023 de medewerkers, activiteiten en voertuigen van Rouwservice Flevoland & Gelderland heeft overgenomen.

De werkzaamheden zullen verricht gaan worden vanuit de nieuwe locatie in Dronten, die reeds per 1 december 2022 is gestart. Met deze overname verstevigt Rouwservice Nederland haar dekking in de regio Flevoland en Gelderland en vergroot het haar flexibiliteit richting haar reeds bestaande locaties in het oosten en midden van het land.

Over Rouwservice Flevoland & Gelderland

Rouwservice Flevoland & Gelderland (RSFG) is gestart en vervolgens aangestuurd door Elbert Sluijmer. Het bedrijf komt voort uit een samenwerking met het taxibedrijf Veluwse Taxi Service uit Nunspeet dat rouw- en staatsievervoer verzorgde voor lokale ondernemingen sinds 1994. Het huidige bedrijf telt 8 medewerkers en heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van het verzorgen van overledenen, rouwvervoer en staatsievervoer en bestrijkt vanuit Lelystad de gehele provincie Flevoland en Gelderland. RSFG werkte jarenlang voor diverse uitvaartondernemingen en de politie.

Over Rouwservice Nederland

Rouwservice Nederland (RSN) is een dienstverlenend bedrijf voor de uitvaartbranche met ruim 200 medewerkers en heeft met dertien locaties een landelijk dekkend netwerk. RSN is gespecialiseerd in het overbrengen en verzorgen van overledenen en het inzetten van staatsievervoer op de dag van de uitvaart. Tevens faciliteert zij opslag, beheer en uitgifte van uitvaartkisten van diverse leveranciers.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met Frank van Splunter via telefoonnummer 0346 – 210 600 of laat het ons weten via info@rouwservice-nederland.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >