nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rouwservice Nederland neemt De Wit overledenenzorg over

24 juli 2020

Over Rouwservice Nederland

Rouwservice Nederland (RSN) maakt vandaag bekend dat zij per 17 juli 2020 de zorgvervoer- en staatsievervoersactiviteiten, voertuigen en medewerkers van De Wit overledenenzorg uit Zeist heeft over genomen. RSN heeft zelf een locatie in Groenekan (Utrecht) en vanuit deze locatie zal er gewerkt gaan worden. De oud-eigenaar van De Wit overledenenzorg, Jan de Wit, zal ook in dienst treden bij RSN in de functie van planner op de locatie Groenekan.

Over Rouwservice Nederland

Rouwservice Nederland (RSN) is een dienstverlenend bedrijf voor de uitvaartbranche met ruim 180 medewerkers en heeft met elf vestigingen een landelijk dekkend netwerk. RSN is gespecialiseerd in het overbrengen en verzorgen van overledenen en het inzetten van staatsievervoer op de dag van de uitvaart. Tevens faciliteert zij opslag, beheer en uitgifte van uitvaartkisten van diverse leveranciers.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met Frank van Splunter of Bob Spiekermann via telefoonnummer 0346 – 210 600 of laat het ons weten via info@rouwservice-nederland.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >