nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rouwservice Nederland neemt AVN Uitvaartondersteuning over

18 november 2022

Over AVN Uitvaartondersteuning

Rouwservice Nederland (RSN) maakt vandaag bekend dat zij per 1 december 2022 de medewerkers, activiteiten en voertuigen van AVN Uitvaartondersteuning te Dronten heeft overgenomen. Met deze overname verstevigt Rouwservice Nederland haar dekking in regio Flevoland en Zwolle en omstreken en vergroot het haar flexibiliteit richting haar reeds bestaande locaties in het oosten en midden van het land.

Over AVN Uitvaartondersteuning

AVN Uitvaartondersteuning is opgestart en daarna geleid door Wendy Livestro. Het bedrijf telt 13 medewerkers en heeft inmiddels vijf jaar ervaring op het gebied van het verzorgen van overledenen, rouwvervoer en staatsievervoer en bestrijkt vanuit Dronten de gehele provincies Overijssel, Gelderland, Flevoland, Drenthe en Friesland. AVN Uitvaartondersteuning is een zusterbedrijf van de bedrijven Noach Uitvaartzorg Midden Nederland en Prijsbewuste Uitvaart die geleid worden door, de man van Wendy, Erwin Livestro. Het vervoersbedrijf werkte naast de zusterbedrijven ook voor diverse andere uitvaartondernemingen.

Over Rouwservice Nederland

Rouwservice Nederland (RSN) is een dienstverlenend bedrijf voor de uitvaartbranche met ruim 180 medewerkers en heeft na deze overname dertien locaties een landelijk dekkend netwerk. RSN is gespecialiseerd in het overbrengen en verzorgen van overledenen en het inzetten van staatsievervoer op de dag van de uitvaart. Tevens faciliteert zij opslag, beheer en uitgifte van uitvaartkisten van diverse leveranciers.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >