nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rouwpost in december

1 december 2011

Ook in de decembermaand bezorgt PostNL uw rouwpost graag op tijd én op het juiste adres. PostNL streeft naar een optimale bezorging en vraagt daarom uw hulp bij het aanleveren van uw rouwpost in de komende maand. Graag informeert PostNL u over onze voorzorgsmaatregelen rond de feestdagen.

Voorzorgsmaatregelen
Gezien de kans op vuurwerkschade, raden we u af om gebruik te maken van onze brievenbussen in de periode van donderdag 1 december 2011 tot en met woensdag 4 januari 2012. U kunt uw rouwpost aanbieden bij één van onze Postkantoren, Business Points of business-balies. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze speciale Haalservice. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de ‘richtlijnen’ hieronder. Of kijk op postnl.nl/rouwpost.

Meer informatie
Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze collega’s van Klantenservice op 0900 09 90 (10 ct p/m). Wij zijn, met uitzondering van de feestdagen, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Richtlijnen voor het aanbieden van rouwpost in december

Wij streven uiteraard naar een optimale bezorging van uw rouwpost tijdens de feestdagen. U kunt ons hierbij helpen door vanaf 1 december 2011 het volgende te doen:

1. Gebruik de Verzendset en de speciale rouwpostzegels
Maak gebruik van de Verzendset voor rouwbrieven en de speciale rouwpostzegels. Deze enveloppen worden in een apart proces, gescheiden van onze reguliere post, behandeld.

2. Werp geen rouwpost in de rode of oranje brievenbus
Werpt u in de periode van 1 december 2011 tot en met 4 januari 2012 alstublieft geen rouwpost in de rode of oranje straatbrievenbussen of in postzakmeubels. Bied ze aan bij een van onze Postkantoren, Business Points of business-balies zodat wij ze in een apart proces, gescheiden van onze reguliere post, kunnen behandelen.

3. Bied op maandag tot en met vrijdag uw rouwpost aan bij de balie
Bied op maandag tot en met vrijdag vóór 17.00 uur uw rouwpost aan bij een van onze Postkantoren, Business Points of business-balies. De openingstijden verschillen per plaats. Voor meer informatie hierover, kijk op postnl.nl/zakelijk en selecteer ‘Snel naar’, en dan in dat menu ‘Business Pointzoeker’. Of bel met onze Klantenservice op telefoonnummer 0900-0990 (€ 0,10 p/m).

4. Maak in het weekend gebruik van onze speciale gratis Haalservice
Voor het aanbieden van Verzendsets op vrijdagavond na sluitingstijd of in het weekend, vragen wij u gebruik te maken van de speciale gratis Haalservice. Voor deze speciale gratis Haalservice geldt dat deze op de zondagen worden uitgevoerd, met uitzondering van Tweede Kerstdag op maandag 26 december 2011.

Als u gebruik wilt maken van de Haalservice, neemt u dan op onderstaande dagen contact op met onze collega’s van PostNL Klantenservice tussen 12.30 en 15.30 uur via telefoonnummer 0900-0990 (€ 0,10 p/m).


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >