nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rouwen: ‘Welke toon is gezet in jullie gezin?’ - Tilburg

25 januari 2018

Door: Hellen Tonglet, Anneke Naaijkens-Doek en buro Po.

Een middag over rouw in gezinnen. Hoe doe je dat met zijn allen? Hoe beleven kinderen en jongeren de dood en hoe rouwen zij? Hoe kunnen jullie er samen voor zorgen dat je in contact blijft ondanks dat ieder gezinslid anders rouwt?

Deze middag zal informatief zijn, zowel voor ouders als hun kinderen. Ook gaan we ‘dingen’ doen. Een gedeelte van de middag gaan we aan de slag om met jullie eigen gezin een herinnering vast te leggen.

Kom bij voorkeur met je hele gezin. Neem je jonge kinderen mee, maar vergeet ook je puber(s) niet. Zij zullen hier ook zeker wijzer worden over zichzelf en de ander(-en).

Graag aanmelden via: hellentonglet@icloud.com, 06-44234196 of info@piumosso.nl, 06-81812127.

Voor eventuele verdere informatie http://www.crematoriumtilburg.nl/agenda/ of www.stervenenrouw.nl

Andante Café is een initiatief van Crematorium Tilburg. U bent in de ochtend vanaf 10.30 uur welkom als u alleen een kopje koffie of thee wilt drinken.
De ontvangst van het middagprogramma op 4 februari is vanaf 12.30 uur en we starten om 13.00 uur. We verwachten dat de eindtijd ongeveer 16.00 uur zal zijn.

De bijeenkomst is in Andante Café in het park van het Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5. (parkeerterrein rechts en dan het ronde gebouw achteraan).

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Tilburg op www.uitvaart-tilburg.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE