nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rouwcentrum Nissewaard biedt nieuwe mogelijkheid tot opbaren

9 mei 2014

Zaterdag 17 mei 2014 biedt Rouwcentrum Nissewaard voor publiek de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen in het nieuwe rouwcentrum. Het rouwcentrum opent vanaf 11:00 tot 16:00 uur haar deuren aan de Wachthoevestraat 22 te Spijkenisse.

Het rouwcentrum beschikt over drie stijlvolle 24-uurs kamers waar familie middels eigen behoefte gebruik van kan maken. Het pand is voorzien van een modern toegangscontrole systeem zodat een afspraak maken niet nodig is. Naast deze drie kamers beschikken het rouwcentrum over een aparte afscheidskamer, koelcellen en een professionele verzorgingsruimte. Binnen het pand van RC Nissewaard bevinden zich ook nog twee kantoren, een grafkisten depot en een ruimte voor de bedrijfswagen.

Naast het aanbieden van de mogelijkheid om binnen Spijkenisse 24-uur een persoonlijke afscheidsplek te hebben biedt rouwcentrum Nissewaard ook mogelijkheden voor justitie, thanatopraxie en koeling.

Alle uitvaartondernemingen binnen de regio kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het nieuwe rouwcentrum Nissewaard.

Tijdens de open dag op 17 mei a.s. kan men meer informatie krijgen over uitvaartkisten, grafstenen, urnen, diverse mogelijkheden vervoer, verzekeringen, diverse rouwkaarten en thanatopraxie.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >