nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rouwcaravan in combinatie met een Trike

Samenwerking Atropos-Rouwcaravan en het Trike-Centrum-Vinkeveen .

20 september 2006


Rouwcaravan blijkt ook goed inzetbaar in combinatie met een Trike. Dit is de eerste toepassing van het gebruik van een specifiek voertuig en de Rouwcaravan.

Op vrijdag 15 september jl. is de Rouwcaravan in gezet achter en een Trike. Omdat de familie van de overledene aangaf deze wijze van vervoer enorm te hebben gewaardeerd zijn er afspraken gemaakt tussen Het Trike-Centrum-Vinkeveen http://www.trike-centrum-vinkeveen.nl/ en Atropos B.V. (eigenaar van de Rouwcaravan) http://www.rouwcaravan.nl/ over verdere samenwerking. Hierdoor is het mogelijk om de combinatie Trike + Rouwcaravan bij één van de adressen te huren.

De combinatie Trike + Rouwcaravan blijkt een goed alternatief te zijn voor een motor met zijspan. De Trike is een kruising tussen een motor en een auto. Doordat een Trike drie wielen heeft, mag deze gereden worden met een rijbewijs B. Ook mag een Trike meer gewicht trekken dan een motor, wat hem geschikt maakt om voor de Rouwcaravan te plaatsen. De combinatie Trike + Rouwcaravan kent de volgende voordelen.
• Een Trike lijkt veel op een motor en maakt hem daardoor geschikt voor de motorliefhebber.
• Door het gebruik van de Rouwcaravan staat de kist niet in de openlucht en kunnen de bloemen meegenomen worden.
• De Trike kan gereden worden door een familielid of bekende. Deze persoon hoeft geen A (motor)rijbewijs te bezitten, omdat een rijbewijs B volstaat.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE