nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rouwbandjes voor kinderen

15 augustus 2005


Rouwende kinderen en jongeren worden vaak over het hoofd gezien. Want aan de buitenkant kun je niet zien dat ze verdrietig zijn en iets extra's te dragen hebben in hun leven en het daar moeilijk mee hebben.
Daarom heeft In de Wolken een hedendaagse variant op rouwkleding ontwikkeld, passend bij kinderen en jongeren, namelijk ROUWBANDJES.

Het zwarte polsbandje 'Ik rouw om jou' geeft jongeren de gelegenheid om te laten zien dat ze rouwen om iemand die hen dierbaar is. Het voordeel is dat ze er zelf niet over hoeven te beginnen. Mensen zien dat ze het zwarte posbandje dragen en vragen waar dat bandje voor staat. Zo komt het onderwerp makkelijker ter sprake. En het voorkomt dat mensen onhandige dingen zeggen omdat ze niet in de gaten hebben wat er met de jongere aan de hand is. Bovendien kunnen deze zelf kiezen of ze het polsbandje willen dragen of niet.

Het witte polsbandje 'Ik zal je nooit vergeten' dragen ze als ze het gevoel hebben dat ze niet meer midden in hun rouw ziten maar nog vaak denken aan degene die overleden is. Het witte bandje is dus meer een herinneringsbandje. Het is er in kindermaat en volwassen formaat. De polsbandjes zijn te bestellen bij In de Wolken via de website www.in-de-wolken.nl. Ze kosten € 1,50 per stuk exclusief verzend-en administratiekosten. Bij afname vanaf tien stuks is de prijs € 1,-. Van deze bedragen gaat 25% naar onderzoek naar rouw bij zeer jonge kinderen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >