nieuws

Facultatieve
Sponsors

Ronnie Tober opent Afscheidshuys De Vallei te Bennekom

6 september 2021


Sinds 1 januari heeft De Ruiter Uitvaartzorg naast Ede en Veenendaal een derde Afscheidshuys aan de Weerkruislaan 97A in Bennekom. Hier kunnen families afscheid nemen in alle rust en op intieme wijze en zonder tijdsdruk uitvaartdiensten en condoleances houden tot 50 personen. Naast een aula, zijn er 2 opbaarkamers waar families zelf een sleutel van krijgen en zo op eigen tijd en eigen wijze afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Op zaterdag 11 september om 10.00 uur zullen zanger Ronnie Tober en zangeres Belinda Kinnaer het nieuwe Afscheidshuys de Vallei in Bennekom officieel openen. Daarna zullen zij een aantal nummers zingen.

OPEN HUIS en UITVAARTINFORMATIEMARKT.

Vanaf 10.30 uur staan de deuren tot 17.00 uur voor u open. Er is dan informatie te verkrijgen over allerlei mogelijkheden rondom een persoonlijk afscheid en is het nieuwe Afscheidshuys te bezichtigen.

Op de parkeerplaats voor het Afscheidshuys vindt een grote uitvaartinformatiemarkt plaats.
Hier informeren diverse standhouders u over:
het huren van een rouwkoets of uitvaartbus of uitvaartmotor voor uw uitvaart
begraven worden op een natuurbegraafplaats
waarom het fijn kan zijn om een beeld- en geluidopname te hebben van de plechtigheid
diverse kisten en manden en nog veel meer ….

Livestream en Lezingen Euthanasie en Dementie

Tevens zijn er deze dag twee lezingen gepland op verschillende tijden.
10.30 uur en 11. 45 uur “Levenseinde en Euthanasie” door Hans Sparnaay van het NVVE
13.30 uur en 14.45 uur “Dementie in beeld” door Francien van de Ven

Wij vragen een ieder in verband met de ruimte en de coronamaatregelen of zij zich willen aanmelden om bij één van de lezingen aanwezig te zijn. Daarvoor kan men bellen naar De Ruiter Uitvaartzorg 06-10710789 of er kan een mail gestuurd worden naar admin@deruiteruitvaartzorg.nl.

Deze lezingen zullen ook live op de website van de Ruiter Uitvaartzorg te volgen zijn via: https://www.deruiteruitvaartzorg.nl/livestream

Vanzelfsprekend zijn de medewerkers van de Ruiter Uitvaartzorg beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen en kunt u zich op een luchtige, maar wel serieuze manier laten informeren over allerlei zaken rondom een uitvaart.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >