nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rondleiding langs gedenkkunst op Herdenkingspark Westgaarde

Op zondag 27 mei tijdens de Week van de Begraafplaats

23 mei 2018


Het beeld Charlotte in Herdenkingspark Westgaarde

Tijdens de Week van de Begraafplaats staat kunst op begraafplaatsen centraal. Herdenkingspark Westgaarde sluit daarbij aan met het organiseren van rondleidingen op zondag 27 mei langs herdenkingsmonumenten en bijzondere (kunstzinnige) graven.

Tijdens deze rondleidingen zal Jaap Broers, manager Begraafplaatsen, vertellen over de verschillende (herdenkings)monumenten die de begraafplaats rijk is. Waaronder over het Tenerife monument en het beeld Charlotte. Firma Troupin, trendsetters in gedenkmonumenten, gaat dieper in over de mogelijkheden in materialen, wat de voordelen daarvan zijn en hoe die gebruikt kunnen worden. Tijdens een wandeling door het herdenkingspark worden de verhalen geïllustreerd met voorbeelden van diverse prachtig uitgewerkte gedenktekens.

De rondleidingen vinden plaats op zondag 27 mei om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. (duur: circa 45 min.) Het startpunt is het Parkcafé (aan de parkeerplaats bij Crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275). Hier wordt u verwelkomt met koffie en thee. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Over Crematorium Westgaarde

Crematorium Westgaarde is gelegen in Herdenkingspark Westgaarde en maakt onderdeel uit van PC Uitvaart, expert op het gebied van uitvaartverzorging in de regio Noordwest-Nederland. In Herdenkingspark Westgaarde biedt PC Uitvaart alles voor een goed afscheid onder één dak. Van verzorgingsruimte, rouwkamers en sfeervolle ruimtes voor de plechtigheid met een hapje en drankje na afloop tot crematorium met strooivelden en een ruim opgezette begraafplaats.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >