nieuws

Facultatieve
Sponsors

Robert ten Brink leidt Yarden's herinneringsminuut in

Tv-zenders staan 30 december 1 minuut stil

23 december 2010

Almere, 23 december 2010. Donderdagavond 30 december om exact 19:58 wordt voor het tweede jaar de Herinneringsminuut uitgezonden. De Herinneringsminuut is tegelijkertijd te zien op NED1, RTL4, SBS6 en alle regionale omroepen van ORN. Nederland krijgt zo de mogelijkheid om samen stil te staan bij een overleden dierbare. De Herinneringsminuut is een initiatief van Yarden Uitvaartorganisatie en wordt dit jaar door Robert ten Brink ingeleid.

Rond de jaarwisseling is het gemis van een overleden dierbare extra groot. De Herinneringsminuut biedt een moment om stil te staan bij de herinnering aan een overleden dierbare. De wetenschap dat heel veel andere mensen dit op hetzelfde moment doen, biedt steun. Het is dit jaar de tweede keer dat de Herinneringsminuut wordt uitgezonden, de eerste keer was op 30 december 2009. Ruim 2 miljoen kijkers deden vorig jaar mee en ruim 80% van hen gaf aan dit gezamenlijke moment op prijs te stellen.

Hoog gewaardeerd
Uitvaartorganisatie Yarden heeft het initiatief genomen tot de Herinneringsminuut, omdat bleek dat er onder nabestaanden grote behoefte is aan gezamenlijke momenten om het gemis en verdriet te delen. Van de meer dan 3 miljoen kijkers in 2009, gaf ruim 2 miljoen aan de Herinneringsminuut gebruikt te hebben om stil te staan bij een overledene. Zij gaven gemiddeld een 8,0 voor de Herinneringsminuut.

Over de Herinneringsminuut
De Herinneringsminuut werd 30 december 2009 geïntroduceerd door uitvaartorganisatie Yarden. De Herinneringsminuut wordt ook dit jaar weer op 30 december uitgezonden om 19:58 door NED1, RTL4, SBS6 en de regionale omroepen van ORN.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >