nieuws

Facultatieve
Sponsors

Ritueelbegeleiders bij afscheid

28 juni 2012


Zaterdag 23 juni 2012 hebben 10 ritueelbegeleiders de erkende post-hbo-opleiding ‘Ritueel begeleiden bij afscheid” bij Het Moment afgerond met een diploma. Deze rites de passage is gevierd met vrienden en familie.

Sommigen zijn vanaf het begin actief binnen een kerkgemeenschap, werkzaam in de uitvaartbranche of zelfstandige ondernemer, anderen hebben een carrière-switch voor ogen. Een citaat uit één van de evaluaties: “De opbouw van de lessen was goed. In het begin ervaar je zelf nog niet, waar het allemaal heen gaat, achteraf past alles als een legpuzzel in elkaar” is een typerende opmerking, die vaak gehoord wordt.


Hans Jansen Fotografie, Best

Op de foto van links naar rechts, van boven en onder: Annette Tahija-Blom (Culemborg), Annemieke Goedhart (Capelle aan den IJssel), Dagmara Schellekens (Nijmegen), Yvonne Kerkwijk (Heemskerk) , Rien van der Zeijden (Nij Beets), Patricia van Meerkerk (Amstelveen), Ans Borgonjen (Amersfoort), Marieke Wortman-Van Zeil (Rijpwetering), Riëtte Wissink-Roossink (Enschede) en Willemien Jansen-Van der Scheur (Best).

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE