nieuws

Facultatieve
Sponsors

Restyling Yarden Uitvaartcentrum Herlinghe

29 mei 2015

Het Uitvaartcentrum in Harlingen is voorzien van nieuw meubilair. Het bijzondere aan dit meubilair is dat het in de styling volgens het zogenaamde ‘Feeling Environment’-concept is ontwikkeld. Deze gedachte gaat ervan uit dat de geuren, kleuren, temperatuur en uitstraling in het uitvaartcentrum van grote invloed zijn op de manier waarop nabestaanden en bezoekers het afscheid ervaren. Het nieuwe meubilair heeft veel warme, rustgevende kleuren.

Henk Meijer Locatiemanager Uitvaartcentrum Herlinghe: “We vinden het belangrijk dat we naast de goede dienstverlening van onze medewerkers ook de omgeving waar het afscheid plaatsvindt zo goed mogelijk aansluit op de emoties van de bezoekers. Zo kan de ervaring van de plechtigheid een positieve bijdrage leveren aan het totale afscheid en het verwerkingsproces. Ons uitvaartcentrum heeft de beschikking over 3 opbaarkamers. U mag 24 uur per dag bij uw overledene zijn. Wilt u genieten van uw eigen muziek, u kunt in uw eigen opbaarkamer de sfeer creeëren, die bij u past en bij de overledene.

De aula is ook voorzien van nieuw meubilair. Nu kunnen nabestaanden en familieleden rondom de overledene zitten. Na afloop van de plechtigheid zijn veel mogelijkheden voor condoleance, het serveren van horeca-arrangementen en is er gelegenheid om na te praten of voor een informeel samenzijn.

Nieuwsgierig geworden?
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Op zaterdag 13 juni a.s. is het uitvaartcentrum voor iedereen geopend. U bent welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. Onze medewerkers staan voor u klaar met koffie/thee en iets lekkers om u ons vernieuwde gebouw te laten zien en eventuele vragen te beantwoorden.

Bereikbaarheid
Het uitvaartcentrum is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Yarden Uitvaartcentrum Herlinghe, Koningin Wilhelminastraat 2, 8862 SJ Harlingen. Telefoon 0517-412 237.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >