nieuws

Facultatieve
Sponsors

Resomation™ heeft nu een Nederlandse Ambassadeur

5 november 2021


Resomation Ltd is verheugd de recente benoeming aan te kondigen van de Nederlandse ambassadeur Vincent van Leest, om de uitvaartsector te ondersteunen met de introductie van Resomation™ in Nederland.

De wetswijziging in Nederland staat voor de deur en deze bewezen milieuvriendelijke optie voor lijkbezorging zal daar zeer binnenkort legaal worden. Door deze verwachte introductie is de interesse in Nederland snel toegenomen en werken we met veel klanten samen om hen te helpen bij hun plannen om Resomation™ aan te bieden. 

De Resomeren Colleges, uitgevoerd in samenwerking met Uitvaartkrachten Academie en geaccrediteerd met 7 PE-punten, zijn een echt succes met al meer dan 400 professionele deelnemers uit de uitvaartbranche tegen het einde van het jaar. 
Meer college’s volgen in 2022, dus boek snel om te begrijpen hoe onze 
gepatenteerde Resomator®-machine werkt.

Sandy Sullivan, de oprichter en mede-directeur van Resomation Ltd, die Vincent benaderde, vond in hem een plaatselijke uitvaartondernemer die de marktbehoeften begreep.
Howard Pickard, directeur van Resomation Ltd. merkte ook op: 'Het was van cruciaal belang dat lokale hulp werd ingesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten onmiddellijke, competente en lokale ondersteuning krijgen.'

Vincent van Leest is een ervaren uitvaartondernemer gevestigd in Tiel en zal specifiek in Nederland werken om onze klanten lokale professionele ondersteuning te bieden bij het aanbieden van Resomation™ aan hun klantenkring. 

Contactgegevens :

Contactgegevens :

Vincent van Leest
Resomation Ambassadeur
Tel: 06-52460706
E-mail: vincentvanleest@resomation.com
Resomation™ is een trademark van Resomation Limited.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >