nieuws

Facultatieve
Sponsors

Requiem op maat

11 oktober 2005


Het is nu mogelijk om een muziekstuk voor de eigen, of iemand anders zijn uitvaart te regisseren en te laten maken. Juriaan Buikema, afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in de richting compositie in contexten, biedt deze mogelijkheid met zijn bedrijf Buikema Muziek. In samenspraak met de opdrachtgever wordt in minimaal 2 maanden tijd, naar een bevredigend resultaat gewerkt.

Dit exclusieve muziekstuk kan zo in plaats van een schilderij of beeldhouwwerk de gewenste persoonlijke zeggingskracht uitdrukken. Het kan bestaan uit een strijkkwartet, maar kan evengoed uitgebreid worden naar een multidisciplinair muziektheaterstuk, waarin muziek, film en dans vertegenwoordigd zijn. Van elektronische klanken to cello. Alles staat in dienst van het te creëren stuk.

Om het stuk zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de persoonlijke wensen kan er gekozen worden voor de muzikale bezetting en de stijl. Hierbij wordt, indien gewenst, er uiteraard begeleid in het maken van keuzes. Van dit requiem op maat wordt een CD-opname gemaakt in een studio, waarover de opdrachtgever de rechten komt te bezitten. Tevens kan het stuk live uitgevoerd worden op de dag van de uitvaart.

De kosten zijn erg afhankelijk van bezetting en wensen, maar er wordt geleverd vanaf €. 2.500,-
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Buikema Muziek, telefoon 06-16828539 of per email: juriaan@juriaanbuikema.nl of zie de website met luistervoorbeelden: www.juriaanbuikema.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >