nieuws

Facultatieve
Sponsors

Recovery Divers zoeken verloren voorwerpen overledenen

25 april 2023


Kennis- en expertisecentrum Digital Life Legacy en stichting Recovery Divers hebben de handen ineengeslagen om mensen te helpen bij het vinden van waardevolle goederen en data die verloren zijn gegaan in het water. Recovery Divers is getraind om te zoeken in slechte omstandigheden en met behulp van metaaldetectoren of op de tast. Met name telefoons, USB-stick, smartwatch, fotocamera of een drone: als het er ligt, weten zij het te vinden. Digital Life Legacy zorgt ervoor dat daarna eventuele data veilig wordt gesteld en kan worden overgedragen aan nabestaanden.

Recovery Divers hebben in het verleden al verschillende dierbare spullen weten terug te vinden waar dit door de politie niet was gelukt, zoals de telefoon van de vermoorde Esmee in Leiden en een telefoon die al 15 jaar in het water heeft gelegen na een fataal scooterongeluk. De vrijwilligers zijn gecertificeerd en gebrevetteerd en houden zich aan de hoogste veiligheidsstandaarden om het milieu niet te beschadigen.

Ben jij op zoek naar een dierbaar, verloren item dat mogelijk al jaren in het water ligt? Betreft het apparatuur die niet meer werkt en wil je toch de inhoud veiligstellen? Digital Life Legacy en Recovery Divers kunnen je helpen bij het zoeken, vinden en veiligstellen van waardevolle goederen en data. Deze samenwerking zorgt ervoor dat mensen in heel Nederland toegang hebben tot deze diensten en dat hun persoonlijke bezittingen en gegevens veilig kunnen worden overgedragen aan hun nabestaanden.

Voor meer informatie over deze samenwerking:www.digitallifelegacy.nl/recovery-divers.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >