nieuws

Facultatieve
Sponsors

Reclamebureau Ogilvy en BV Uitvaart.Com introduceren de taxi voor de laatste rit

17 juni 2008


Amsterdam, 16 juni 2008 – Op verschillende taxistandplaatsen in Amsterdam is vandaag een wel heel aparte taxi gesignaleerd. Een zes meter lange lijkwagen mét officieel taxibordje stond in de rij tussen de reguliere taxi’s. Omstanders keken verrast op van de vraag op de zijkant van de auto: “Wat heeft u geregeld voor uw laatste rit?” Door het aanbieden van een nogal ongebruikelijke taxirit wil Uitvaart.nl, de website van de uitvaartbranche, zorgen voor meer bewustwording rondom ‘onze laatste rit’.

Te veel Nederlanders hebben niets geregeld voor hun uitvaart of zijn onvoldoende op de hoogte van de inhoud van hun uitvaartverzekering, blijkt uit een recent verschenen rapport van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). Mensen realiseren zich vaak niet wat een uitvaart kost, waardoor nabestaanden vaak geconfronteerd worden met een hoge rekening. Dikwijls moeten zij bijbetalen ook al was de overledene verzekerd.Klik hier voor een vergroting

De taxilijkwagen is bedacht door Piebe Piebenga en Darre van Dijk van het reclamebureau Ogilvy te Amsterdam in samen werking met Viktoriya Ahafonova en Peter van Schaik van BV Uitvaart.Com. De rouwauto is ter beschikking gesteld door Van der Putten Uitvaartzorg te Lisse.
Bekijk hier de foto's van de dag van de opname van de video.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE