nieuws

Facultatieve
Sponsors

Rebel's begrafenisonderneming zoekt goed doel

3 februari 2015

In 2015 bestaat Rebel’s Begrafenisonderneming 200 jaar en dat willen zij niet ongemerkt voorbij laten gaan. In al die jaren heeft de onderneming vele families bijgestaan in moeilijke situaties en daarbij mede een belangrijke rol gespeeld in het maatschappelijk leven.

Om die maatschappelijke rol te onderstrepen wil Rebel’s Begrafenisonderneming in dit bijzondere jubileumjaar dan ook graag iets terugdoen voor de maatschappij. Rebel’s Begrafenisonderneming reserveert in 2015 voor elke door haar uitgevoerde volledige uitvaart, 200 euro voor een nog nader te bepalen goed doel.

Om te bepalen welk doel gesteund gaat worden nodigt Rebel’s Begrafenisonderneming iedereen uit om een goed doel te nomineren. Er is een aantal voorwaarden waar het goede doel aan moet voldoen: zij moet een breed gedragen project zijn met een maatschappelijk doel gericht op mensen. De voorkeur gaat hierbij uit naar een project met raakvlakken met het levenseinde in zijn algemeenheid. Deze mag lokaal, nationaal en internationaal van karakter zijn.

Het goede doel kan genomineerd worden door een e-mail te sturen naar goeddoel@rebel-uitvaart.nl, het formulier in te vullen op http://www.rebel-uitvaart.nl/goeddoel of een brief te sturen naar Rebel’s Begrafenisonderneming, Ceintuurbaan 45, 1271 BG Huizen met een motivatie en uitgebreide informatie over het bewuste doel. Voor meer informatie kan er ook telefonisch contact worden opgenomen via 035-5253067 / 036-5402113.

Nominaties kunnen tot 1 maart 2015 worden ingediend, daarna wordt een selectie gemaakt en wordt de gelegenheid geboden om te stemmen op één van de doelen. Het uiteindelijke gekozen goede doel wordt bekend gemaakt op de open dag van Rebel’s Begrafenisonderneming op 11 april 2015.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >