nieuws

Facultatieve
Sponsors

Realisatie Uitvaartcentrum in monumentale boerderij Moskowa

23 december 2014

Geschiedenis

Met de afronding van de laatste verbouwingswerkzaamheden is de realisatie van Uitvaartcentrum Moskowa een feit. Het kleinschalige uitvaartcentrum is gevestigd aan de Apeldoornseweg 103 in Arnhem. De officiële opening staat gepland voor medio april 2015.

Geschiedenis

Het uitvaartcentrum heeft de toepasselijke naam te danken aan de gelijknamige Boerderij Moskowa welke gebouwd is in 1847 in opdracht van de baron van Heeckeren van Enghuizen die tevens het landgoed Sonsbeek kocht in 1821. Met de realisatie van het uitvaartcentrum wordt er invulling gegeven aan een regionale voorziening, welke past in de huidige samenleving én aan de beleving die men heeft rondom het afscheid nemen van een overledene.


Familiekamers

In het gebouw zijn twee (24-uurs) familiekamers gerealiseerd. Hiermee worden nabestaanden in de gelegenheid gesteld om stijlvol afscheid te nemen op elk willekeurig moment en zo vaak als zij dat zelf wensen. De 24-uurs familiekamer kan geheel naar eigen inzicht ingericht worden met persoonlijke accessoires van de overledene om deze ruimte zo persoonlijk mogelijk te maken.Omgeving

Boerderij Moskowa ligt aan de rand van Begraafpark Moscowa waar zich tevens het crematorium bevindt. De bereikbaarheid is uitstekend zowel met auto, fiets als met openbaar vervoer. Direct voor het uitvaartcentrum is een bushalte waardoor de loopafstand nog geen 50 meter is.

Dienstverlening

“Ik ben zeer verheugd over de realisatie van Uitvaartcentrum Moskowa. Het komt tegemoet aan de groeiende vraag naar een kleinschalig uitvaartcentrum in de regio Arnhem. Het uitvaartcentrum past, omringd door prachtige natuur en andere voorzieningen, perfect in de omgeving. De locatie is uitstekend bereikbaar en biedt de gelegenheid om op een intieme en persoonlijke manier afscheid te nemen van een dierbare. In de plannen hebben we zoveel mogelijk getracht de authentieke sfeer van het pand te bewaren. Dit heeft naar mijn mening geresulteerd in een fijne, sfeervolle ruimte voor nabestaanden.”, aldus eigenaar Joost Veldboom.

Uitvaartcentrum Moskowa
Apeldoornseweg 103
6815 AA Arnhem
026-­‐3892754
info@uitvaartcentrummoskowa.nl
uitvaartcentrummoskowa.nl

Kijk voor de meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Arnhem op www.uitvaart-arnhem.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >