nieuws

Facultatieve
Sponsors

‘Raffault’ onderdeel van 'de Facultatieve Groep'

19 februari 2009


De firma "Raffault S.H.F. SARL" (Parijs, Frankrijk) wordt met ingang van 15 maart onderdeel van 'de Facultatieve Groep'. ‘Raffault’ is een van de meest toonaangevende dienstverleners op het gebied van het vervoer en de verzorging van overledenen.

‘Raffault’ werd in 1973 opgericht door de heer Christian Raffault en is sindsdien uitgegroeid tot een onderneming die bekend staat om haar hoge kwaliteit van dienstverlening. Met de speciaal opgeleide medewerkers en aangepaste voertuigen voert het bedrijf per jaar ruim 4.000 vervoeren uit en worden meer dan 2.000 overledenen piëteitsvol verzorgd. ‘Raffault’ staat 24 uur per dag en 7 dagen per week volledig ter beschikking van de uitgebreide klantenkring in Parijs en omgeving.

Synergie en hoge kwaliteit
"We zijn bijzonder verheugd dat we met de heer Raffault overeenstemming hebben kunnen bereiken," zegt Henry Keizer, bestuursvoorzitter van 'de Facultatieve Groep', "Hygeco Post Mortem Assistance verzorgt in Frankrijk per jaar al ruim 10.000 vervoeren en meer dan 70.000 thanatopraxie behandelingen. Met de aantallen van ‘Raffault’ ontstaat er natuurlijk een enorme mogelijkheid tot synergie, maar nóg belangrijker vind ik dat ‘Raffault’ voor kwaliteit staat en een stevige partnerschap heeft met haar opdrachtgevers. En dat past prima binnen onze Groep. Kortom, we hebben volop reden om met deze overname heel gelukkig te zijn.”

'De Facultatieve Groep'
De basis van ''de Facultatieve Groep' werd in 1874 gelegd met de oprichting van de huidige Koninklijke Facultatieve. Inmiddels levert 'de Facultatieve Groep' door middel van zelfstandige werkmaatschappijen, hoogwaardige producten en diensten op automatisering, communicatie, crematie & begraven, milieubeheer & verbrandingstechniek én verzekeringen. Het hoofdkantoor van 'de Facultatieve Groep' is gevestigd in Den Haag.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >