nieuws

Facultatieve
Sponsors

Project natuurbegraven van Joyce Sengers genomineerd voor Margriets Betere Wereld actie.

14 december 2007


GreenWish stimuleert en ondersteunt het waarmaken van duurzame idealen. Een van de genomineerde idealen is afkomstig van JOYCE SENGERS LANDINZICHT uit Eindhoven. Joyce is als landschapsontwerper gespecialiseerd in het vormgeven en inrichten van begraaf- en gedenkparken.
Via de site van GreenWish kan er gestemd worden op een van de zeven genomineerden.

Joyce Sengers wil natuurbegraven voor alle Nederlanders bereikbaar maken, in iedere provincie een natuurbegraafplaats! In eerste instantie wilde ze zelf een natuurbegraafplaats opzetten en zocht een locatie daarvoor. Na veel gesprekken en een werkstage in Engeland, waar natuurbegraven een veel bekender fenomeen is, heeft ze haar focus verlegd. Ze is nu adviseur die andere partijen bij elkaar brengt en kan ondersteunen bij het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van natuurbegraafplaatsen. De belangstelling hiervoor neemt ook in Nederland toe, zowel bij particulieren als bij organisaties die zich met dit thema bezig houden. In de BlauweStad (bij Groningen) en in het Zuiden van het land is ze nu concreet bezig met de planfase van een natuurbegraafplaats.
Het op de kaart zetten van natuurbegraven is een goede stap in de verdere ontwikkeling van onze branche.
Uitvaartbranche.nl ondersteunt natuurlijk de kandidatuur van het initiatief van Joyce en roept u op om te stemmen via de link http://www.greenwish.nl/stemmen-margriet.html

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >