nieuws

Facultatieve
Sponsors

Producent van Bodypod onthult nieuwe kist- en brandcardhoezen

20 september 2022

Brancardhoezen

Tetcon, producent van de bekende Bodypod, onthult vandaag een eigen lijn van kist- en brancardhoezen. Uitvaartondernemers kunnen nu ervaren dat een exclusief design, duurzaamheid en een aantrekkelijke prijs hand in hand kunnen gaan. De verkoop van de nieuwe producten is onlangs gestart. Hier vind je alle informatie die voor jou relevant zijn.

Brancardhoezen

Met een brancardhoes worden de stoffelijke overschotten van de overledene afgedekt op de brancard. Hierdoor beperk je ook de zichtbaarheid van lichaamsvormen op de brancard. Dat is wel zo prettig voor nabestaanden en buurtgenoten. De brancardhoezen worden standaard voorzien van LiquidBlocker, deze textiel-technologie voorkomt dat vloeistoffen de stof binnendringen. Hierdoor is reiniging makkelijk en snel. Dat klinkt misschien niet zo spannend, maar voor uitvaartondernemers is hygiƫne extreem belangrijk.


Kisthoezen

Als je de uitvaartkist gaat verplaatsen of vervoeren, wil je niet dat deze beschadigd. Een kisthoes kun je gebruiken om de kist af te dekken en dus te beschermen. Daarnaast zorg je voor een rustige uitstraling bij de nabestaanden bij het betreden van de woning. De hoezen zijn gevoerd met een stevig katoen wat geldt als een extra beschermlaag voor de kist. De kisthoezen zijn ontworpen voor de veelgebruikte kistmaten:

 • 195x55x37 cm
 • 200x63x43 cm


  Zonder het forse prijskaartje

  Kist- en brancardhoezen zijn vaak voorzien van een flink prijskaartje. Dat is vanaf nu verleden tijd.
  Je kunt de brancard- en kisthoezen vanaf nu bestellen.
  Bekijk onderstaande links voor meer informatie:

  Tetcon brancardhoezen
  Tetcon kisthoezen

 • Heeft u op dit moment een
  uitvaartondernemer nodig?

  Bel nu: 088 605 1219
  Dag en nacht bereikbaar  Nee, ga verder >