nieuws

Facultatieve
Sponsors

Primeur op de Europese markt: De Cadillac Platinum Phoenix

20 november 2014


Met de markante Cadillac Platinum Phoenix, introduceert Huiskamp Carrosseriefabriek een splinternieuw Amerikaans rouwautomerk op de Europese markt. Huiskamp Carrosseriefabriek, zelf fabrikant van hoogwaardige staatsierouwauto’s en rouwtransportauto’s, verwierf recent het exclusieve dealership van het jonge Amerikaanse merk Platinum Funeral Coach. De eerste Cadillac Platinum Phoenix, op basis van de Cadillac XTS is momenteel in de Winterswijkse showroom te bezichtigen.

We vragen www.huiskamp.com salesmanager Jaap Legters, wie de samenwerking in Ohio recent persoonlijk beklonk met Platinum oprichter Joe Kellerman en marketing en sales director Steve Kellerman, waarom Huiskamp voor een partnership met dit jonge merk koos. Jaap: “Platinum is een fabrikant die perfect bij ons past. Net als Huiskamp, is Platinum een hecht familiebedrijf waarbinnen kwaliteit nog echt boven alles gaat. Ze willen niet in sneltreinvaart uitgroeien tot de grootste rouwautobouwer, maar willen gewoon écht iets leveren waar ze trots op zijn.


Jaap Legters en Steve Kellerman

Die passie voor het product, daarin herkennen we ons.” Jaap legt ons uit dat het merk dan wel nieuw is, maar dat de basis van de organisatie diep in de Amerikaanse rouwautobranche geworteld is. “Joe Kellerman en zijn team, waarvan zeker de helft familie is, brengen bijna 30 jaar ervaring mee. Samen stonden ze de afgelopen jaren aan de wieg van vele bekende Amerikaanse rouwautomodellen. Gedreven door hun passie voor rouwauto’s, besloten ze hun kennis en ervaring te bundelen en een eigen merk met een sterke visie op te zetten. Samen ontwikkelden ze een auto waarin prijs en kwaliteit goed in balans zijn. Nu we de eerste auto met eigen ogen gezien hebben, zijn we van mening dat ze daar met de Cadillac Platinum Phoenix uitstekend in geslaagd zijn! De auto heeft een hoogwaardige, traditionele opbouw met een mooi doorgevoerd lijnenspel. Een product waar wij, met onze eigen honderd jaar ervaring gewoon achter durven te gaan staan.”


Door de korte lijnen tussen de Amerikaanse fabrikant en haar Europese leverancier, heeft een Cadillac Platinum Phoenix een levertijd van slechts vier maanden. De auto is momenteel zowel op de website van Huiskamp Carrosseriefabriek (www.huiskamp.com), als in de showroom in Winterswijk te bekijken.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE