nieuws

Facultatieve
Sponsors

Primeur in Europa: 24 karaats gouden uitvaartkist

25 september 2012


Van Wijk Uitvaartkisten uit Capelle ad/IJssel introduceert in Europa de eerste 24 karaats gouden uitvaartkist. De basis van de kist bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd esdoorn hout.
De gecompliceerde vormgeving is door ervaren ambachtslieden volledig met de hand uitgesneden waarna de luxueuze uitvaartkist is verguld in de hoogste kwaliteit 24 karaats goud.

Bovendien is het goud middels klassieke principes gepolijst waardoor een majestueuze en natuurlijke uitstraling ontstaat.
Het interieur is afgewerkt met de beste kwaliteit fluweel en is in volledige balans met het ontwerp van deze unieke uitvaartkist.

Door het natuurlijke karakter van hout en de specifieke schittering van puur en 24 karaats goud is elke uitvaartkist uniek. Het vervaardigen van de 24 karaats gouden uitvaartkist vereist ambachtelijk meesterschap. Iedere creatie is een op zichzelf staand en buitengewoon kunstwerk.

De 24 karaats gouden uitvaartkist is exclusief verkrijgbaar bij Van Wijk Uitvaartkisten.


Meesters in uitvaartkisten

Van Wijk Uitvaartkisten vervaardigt sinds 1925 uitvaartkisten van de hoogste kwaliteit en levert 24 uur per dag, 7 dagen in de week aan zowel uitvaartondernemingen als particulieren. Naast een uitgebreide collectie helpt Van Wijk altijd eigen persoonlijke wensen te realiseren middels maatwerk.

Contact

Voor meer informatie, neem contact op met Peter H.C. van Wijk, tel 010 - 450 23 33 of bezoek onze website http://www.vanwijkuitvaartkisten.nl


van Wijk Uitvaartkisten
Poolvosweg 107
2901 BM Capelle a/d IJssel
Nederland
Tel.: 0031 (0) 10 - 450 23 33
Fax: 0031 (0) 10 - 450 27 87

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Moet u op dit moment een uitvaart regelen?

JA NEE