nieuws

Facultatieve
Sponsors

Presentatie: De Toekomst van de dood

4 oktober 2019


Alles is maakbaar, van IVF tot 3D geprinte organen, van nanotechnologie tot de nieuwste medicijnen. We verlengen en repareren, ontwerpen en creëren. We stellen de dood zo ver mogelijk uit, tot die onvermijdelijk komt. Want let’s be honest, ook al proberen we de dood te slim af te zijn, het is ons nog niet gelukt. Wat brengen de vele zoektochten naar onsterfelijkheid ons in de komende 5 tot 10 jaar? Verandert onze houding ten opzichte van de dood? Wat als….. de dood een optie wordt? Wat als… je digitaal blijft voortbestaan? Wat als… je je eigen sterfdatum kunt kiezen?

We nodigen jou van harte uit op 8 oktober in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, waar we de Toekomst van de dood lanceren en bespreken met onder andere arts en filosoof Bert Keizer, directeur Waag Marleen Stikker, uitvaartondernemer Suzanne Duivesteijn en graag met jou.
Aanmelden voor de Toekomst van de dood in Pakhuis de Zwijger kan via https://dezwijger.nl/programma/toekomst-van-de-dood. De entée is gratis.

Eet mee en vier het leven:
Vooraf biedt chefkok Aidin van Pakhuis de Zwijger een uniek themadiner aan. Verwacht oude technieken gecombineerd met technologische innovatie. Geïnspireerd op leven en dood ga je door een levenslijn aan gerechten. Een nostalgisch voorgerecht, een obscuur hoofdgerecht en een kleurrijk en levendig einde! Driegangen diner € 25-, gerechten ook los te bestellen. Reserveren wordt ook hiervoor aangeraden via" reserveren@dezwijger.nl of 020 – 788 44 33.⁠

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Amsterdam op www.begrafenis-amsterdam.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE