nieuws

Facultatieve
Sponsors

Praktische hulp bij administratieve rompslomp na overlijden

12 juni 2012


Joke van Zoest (links) en Wendy van der Kooij

Mensen die een overlijden meemaken, ervaren deze periode vaak als in een roes. Terwijl allerlei instanties hen overvallen met financiële en administratieve vragen, zoals de Belastingdienst, banken, overheids- en uitkeringsinstaties. Het is dan prettig als er een plek is, waar je vrijblijvend hulp kunt krijgen. Deze plek is er nu. Want sinds vandaag kent de internetsite www.uitvaart.nl een adviesrubriek Nazorg.

De adviesrubriek Nazorg is een van de vier adviesrubrieken op Uitvaart.nl. Het adres is: www.uitvaart.nl/vraag-een-expert/nazorg.
De vragen kunnen zowel van administratieve als praktische aard zijn. Waar kan ik terecht voor hulp bij het leeghalen van de woning? De zorg voor mijn vader wordt me teveel. Kan ik daar hulp bij krijgen? Op deze, en vele andere vragen geven Wendy van der Kooij en Joke van Zoest antwoord.

De adviesrubriek Nazorg maakt deel uit van een uitgebreid adviespanel. De overige adviesrubrieken zijn jurisch advies, notarieel advies en advies over uitvaartverzekeringen. Gezamelijk kunnen de adviseurs van Uitvaart.nl helpen met alle vragen rondom overlijden. Uniek aan de adviesrubrieken is dat de hulp volledig kosteloos wordt aangeboden.

Over Joke van Zoest, Wendy van der Kooij en Uitvaart.nl

Over Joke van Zoest

Joke van Zoest is Franchisegever bij Nabestaandenplanner. Nabestaandenplanner is gespecialiseerd in het vastleggen, optimaliseren en zorgeloos afwikkelen van uw nalatenschap. Voor een uitgebreid profiel van Joke verwijzen wij u naar:
http://www.nabestaandenplanner.nl/218/Centrale-organisatie.aspx


Over Wendy van der Kooij

Wendy van der Kooij is oprichtster van Nunazorg. Nunazorg is een onafhankelijke dienstverlenende organisatie die op unieke wijze zorg biedt aan de nabestaanden. Zij werken hulpvraaggericht en zoeken, vanuit het totaalaanbod van aanbieders, naar de best passende zorg of hulp bij elke persoonlijke situatie. Voor meer informatie over Nunazorg kunt u terecht op de website http://www.nunazorg.nl

Over Uitvaart.nl

Uitvaart.nl, opgericht in 1997, is hét platform van de uitvaartbranche waar eeuwenoude tradities èn de nieuwste trends worden gepresenteerd op eigentijdse en smaakvolle wijze. Voor meer informatie, zie http://www.uitvaart.nl

---------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE