nieuws

Facultatieve
Sponsors

Praktische hulp bij administratieve rompslomp na overlijden

12 juni 2012


Joke van Zoest (links) en Wendy van der Kooij

Mensen die een overlijden meemaken, ervaren deze periode vaak als in een roes. Terwijl allerlei instanties hen overvallen met financiële en administratieve vragen, zoals de Belastingdienst, banken, overheids- en uitkeringsinstaties. Het is dan prettig als er een plek is, waar je vrijblijvend hulp kunt krijgen. Deze plek is er nu. Want sinds vandaag kent de internetsite www.uitvaart.nl een adviesrubriek Nazorg.

De adviesrubriek Nazorg is een van de vier adviesrubrieken op Uitvaart.nl. Het adres is: www.uitvaart.nl/vraag-een-expert/nazorg.
De vragen kunnen zowel van administratieve als praktische aard zijn. Waar kan ik terecht voor hulp bij het leeghalen van de woning? De zorg voor mijn vader wordt me teveel. Kan ik daar hulp bij krijgen? Op deze, en vele andere vragen geven Wendy van der Kooij en Joke van Zoest antwoord.

De adviesrubriek Nazorg maakt deel uit van een uitgebreid adviespanel. De overige adviesrubrieken zijn jurisch advies, notarieel advies en advies over uitvaartverzekeringen. Gezamelijk kunnen de adviseurs van Uitvaart.nl helpen met alle vragen rondom overlijden. Uniek aan de adviesrubrieken is dat de hulp volledig kosteloos wordt aangeboden.

---------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >