nieuws

Facultatieve
Sponsors

Politie vraagt nogmaals aandacht vernielingen begraafplaats Dirksland

22 augustus 2013

De politie vraagt nogmaals aandacht voor de vernielingen die in de nacht van 15 op 16 juni zijn aangericht op de begraafplaats in Dirksland, dat meldt Igo.nl. De recherche heeft inmiddels meerdere verdachten gehoord in deze zaak, maar er is nog niet voldoende bewijs om iemand aan te kunnen aanhouden.

In totaal zijn 25 getuigen gehoord en heeft de politie 500 brieven uitgedeeld aan bewoners uit de omgeving. Ook de plaatselijke predikant heeft tijdens een kerkdienst aandacht besteedt aan deze zaak.

Enige tijd na de vernielingen op de begraafplaats hebben onbekenden een aantal hakenkruizen aangebracht op een aantal auto’s in Middelharnis. De afbeeldingen die hier zijn aangebracht lijken erg op de tekens die de grafschenners achter lieten op de begraafplaats. De politie hoopt met deze nieuwe oproep toch de juiste puzzelstukjes boven water ter krijgen zodat deze zaak opgelost kan worden.

Als u iets denkt te weten dat mogelijk een bijdrage kan leveren om deze zaak op te lossen wordt u verzocht om de politie te bellen op nummer 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. U kunt ook bellen met de Nationale Criminele Inlichtingen Eenheid (NCIE) via 079-345 8999.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE