nieuws

Facultatieve
Sponsors

Phoenix Urnen, vernieuwde website en nieuwsbrief

2 maart 2010


Met de publicatie van de eerste nieuwsbrief gaat Phoenix Urnen®, bekend van de bijzondere handbeschilderde sierurnen met diverse decoraties, het bedrijf meer onder de aandacht brengen.
Michael van de Sande, oprichter en eigenaar van het atelier, wil met de publicatie van een nieuwsbrief zijn afnemers op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf.
Het is de bedoeling dat de nieuwsbrief 2 keer per jaar verschijnt, zodat de informatie ook interessant genoeg blijft om te lezen.

Onlangs heeft de website van Phoenix Urnen® een behoorlijke opfrisbeurt ondergaan. Meer foto's en een duidelijke uitleg over de diverse mogelijkheden maken dat de bezoekers een goed beeld krijgen over wat het bedrijf aan speciale urnen te bieden heeft. Het is de bedoeling dat er het komend jaar nog meer aan ontwikkeling van nieuwe decoraties wordt gedaan, om op die manier zoveel mogelijk keus te bieden.

Juist omdat er steeds nieuwe decoraties worden ontwikkeld, is een nieuwsbrief een goede en snelle manier om afnemers hiervan op de hoogte te brengen.
Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door een e-mail te sturen naar info@phoenixurnen.nl.

De website kunt u vinden via www.phoenixurnen.nl. Voor de Engelstalige versie gaat u naar www.phoenixurns.com.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >