nieuws

Facultatieve
Sponsors

Phoenix Urnen te bewonderen op de Uitvaartbeurs Haarlem

11 april 2008


PHOENIX URNEN ®, al langer bekend van de hoogwaardige handbeschilderde sierurnen voor in huis, is met ingang van januari 2008 ook begonnen met de productie van (vorstbestendige) handbeschilderde buitenurnen, die geschikt zijn voor plaatsing in een urnenmuur / columbarium, urnentuin of urnengraf.

Het bedrijf is gespecialiseerd in urnen die door de plateelschilder Michaël van de Sande worden voorzien van verfijnde decoraties met vogels, bloemen, vlinders enzovoort. Het komt ook regelmatig voor dat de familie speciale wensen wil laten uitvoeren, door bijvoorbeeld te kiezen voor een decoratie die verwijst naar de belangstelling / hobby van de overledene. Ook teksten of songteksten kunnen op de urn worden geplaatst.

Op zaterdag 19 april a.s. zal "Phoenix Urnen ®" aanwezig zijn op de "Uitvaartbeurs Haarlem", die wordt gehouden in de grote of St. Bavokerk in Haarlem (van 10.00 u tot 17.30 u.). Hier kunnen bezoekers kennismaken met deze unieke urnen en de manier waarop deze urnen worden gemaakt. Ook van het beschilderen van de urn wordt een demonstratie gegeven. Voor de beurs, die in 2006 voor het eerst werd gehouden, hebben zich deze keer 76 exposanten ingeschreven.

Voor meer informatie en foto's kunt u de website bezoeken via www.phoenixurnen.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE