nieuws

Facultatieve
Sponsors

Phoenix Urnen ® deelnemer op de open jurydag IFA

20 augustus 2007

Op zaterdag 22 september, wanneer de Open Jury-dag van de International Funeral Awards wordt gehouden bij "Crematorium Usselo" in Enschede, zal "Phoenix Urnen ®" "acte de présence" geven als deelnemer aan deze bijzondere verkiezingen.
"Phoenix Urnen ®" , gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige handbeschilderde sierurnen, is verkiesbaar voor de "Award voor de toeleveranciers aan de uitvaartsector (professionelen)".
Voor Nederland zijn er door de IFA in totaal 49 deelnemers geselecteerd.

"Phoenix Urnen ®" zal bij de stand een presentatie geven van het gehele productieproces, inclusief het bereiden van de onderglazuurverven, die naar geheel eigen geheime receptuur zijn ontwikkeld. Zo krijgt de bezoeker een unieke kijk in de "keuken" van het inmiddels internationaal bekende aardewerkatelier. Michaël van de Sande, oprichter en tevens "plateelschilder" van het atelier, heeft zijn opleiding genoten bij de wereldberoemde Koninklijke Aardewerkfabriek "De Porceleyne Fles anno 1653". Daarnaast heeft hij "Grafisch en typografisch ontwerpen" gestudeerd op de "Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten" in Den Haag.

Het atelier heeft een serie vaste ontwerpen sierurnen waar men uit kan kiezen om een overleden familielid op een bijzondere en waardige manier te kunnen gedenken: Urnen met decoraties als: "Jugendstil Vlinders", "Vogel met Bamboe", "Zonnebloemen", en de nieuwste ontwerpen:"Koolmeesjes op Kamperfoelie", "Boerenzwaluwen" en "Dolfijnen". Daarnaast biedt "Phoenix Urnen ®" de mogelijkheid van een speciaalontwerp decoratie naar eigen idee van de familie van een overledene. De grote urnen bieden bovendien de mogelijkheid van het branden van een waxinelichtje op de bovenzijde.
Voor meer informatie en voor de fotogalerie kunt u de website bezoeken via www.phoenixurnen.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE