nieuws

Facultatieve
Sponsors

Phoenix Urnen, bekend van handgeschilderde urnen, aanwezig op publieksbeurs "Doodgewoon", van 31 maart tot en met 2 april, te Zwolle

24 maart 2006


Van 31 maart t/m 2 april 2006 houdt Yarden in samenwerking met het viersterrenhotel "De Koperen Hoogte" (langs de A28 Zwolle-Meppel) een uitvaartbeurs. Exposanten op deze beurs zijn toeleveranciers van producten en diensten op het gebied van uitvaartverzorging zoals grafkisten, urnen, groenvoorzieningen, logistieke dienstverlening, monumenten, audiovoorzieningen etc.

Doelstelling van de beurs "Doodgewoon" is bezoekers vanuit de zakelijke én particuliere markt een kijkje te geven achter de schermen van de uitvaartwereld en hen te informeren over de mogelijkheden, producten en diensten op het gebied van uitvaartverzorging.

Op deze beurs zal Phoenix urnen aanwezig zijn met een stand waar de bezoekers geïnformeerd kunnen worden over "Phoenix" handbeschilderde urnen, over de mogelijkheden voor wat betreft speciale opdrachten, urnen met speciaaleffectglazuur enz. en over het bakproces. Meer informatie over deze nieuwe bijzondere urnen kunt u al vinden op de website..

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn