nieuws

Facultatieve
Sponsors

Phoenix Urnen ® aanwezig op de expositie ‘Er is een tijd van gaan'

13 oktober 2010


Zaterdag 16 oktober zal “Phoenix Urnen ®” aanwezig zijn op de expositie ‘Er is een tijd van gaan…..’ in de Mariakerk in Oosterhout (bij Breda) om de bijzondere sierurnen te presenteren. Ook zal er door Michaël van de Sande een demonstratie worden gegeven van het met de hand beschilderen van de urnen.

De speciale verven waar hij mee werkt worden geproduceerd in eigen atelier volgens eeuwenoud traditioneel recept. De afbeeldingen op de urnen bestaan uit diverse motieven, ook speciale decoraties op verzoek van familie. Veel ‘natuurlijke’ onderwerpen, maar ook abstracte decoraties. Verder is er ook een urn met het motief ‘Kaartspel’.Michaël van de Sande heeft zijn opleiding gehad bij de wereldberoemde Koninklijke Delfts Aardewerkfabriek “De Porceleyne Fles anno 1653”.
Sinds 2004 heeft hij zijn eigen atelier.Tijdens de openingsuren van de expositie (van 10.30 u tot 17.00 uur) is er een speciaal programma. Naast optredens van zangers, musici en dichters is er voor jong en oud die een verlies te dragen hebben, een speciaal ontwikkeld spel, zingen met kinderen, workshops van o.a. een notaris, en seniorcoach, veel informatie, advies over gezond eten en troostgevende lekkernijen.

Ook zijn er vertegenwoordigers aanwezig van organisaties zoals zorginstellingen, particuliere thuiszorg, huis van dementie, palliatieve zorg, Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde, ouderenactiviteiten, vrijwilligershulp thuis.

Daarnaast is er een breed scala aan producten en kunstwerken te zien die te maken hebben met de uitvaart, waaronder dus ook “Phoenix Urnen”.

Meer informatie over 'Phoenix Urnen ®' vindt u op onze website www.phoenixurnen.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE