nieuws

Facultatieve
Sponsors

People Memory

17 april 2007


Met People Memory wordt de herinnering aan uw dierbare een deel van uw dagelijkse leven. People Memory is een gedenkteken dat de visuele herinnering van een foto stijlvol in een door u gekozen omgeving tot zijn recht laat komen. Thuis in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor: uw dierbare zal altijd bij u zijn.

People Memory is een met vloeistof gevulde, mondgeblazen glazen bol bevestigd op een marmeren plaat. In de bol bevindt zich een gelaserde foto van uw dierbare. Het gedenkteken is te verkrijgen in verschillende (marmer)kleuren én in twee verschillende versies: de original, met een enkele marmeren plaat als basis, en de premium met een dubbele marmeren plaat. Hierdoor is People Memory in elke gewenste omgeving in te passen.

Premium
De premium heeft een voet van twee marmeren platen (120 x 120 mm en 75 x 75 mm) en is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Deze is tevens voorzien van een uitholling in de voet waarin een bijgeleverd verzilverd doosje past. Tekst op de marmeren voet tot 36 tekens -cijfers en letters- is in de prijs inbegrepen.

Consumentenprijs: € 198,- incl. BTW

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >