nieuws

Facultatieve
Sponsors

PC Hooft Uitvaartverzorging nieuwe sponsor Tot Zover

9 maart 2016

Museum Tot Zover kan opnieuw een nieuwe sponsor verwelkomen. PC Hooft Uitvaartverzorging is met ingang van 2016 sponsor van Museum Tot Zover.

Het bedrijf - al 85 jaar verzorger en verzekeraar van uitvaarten en opgericht in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat - volgt Tot Zover al enige jaren en kan zich goed vinden in de aanpak van het museum. Directeur van PC Hooft, Jeanine Helthuis, is onder de indruk van de tentoonstellingen van 2015: “Het is heel indrukwekkend hoe het museum een beladen onderwerp als suïcide onder de aandacht wist te krijgen. En ook het fotograferen van overledenen komt mede dankzij Tot Zover uit de taboesfeer. PC Hooft draagt daar graag een steentje aan bij.”

Tot Zover, het Nederlands Uitvaartmuseum trok in 2015 bijzonder veel publiciteit met de door minister Edith Schippers geopende tentoonstelling over suïcide en preventie, de Vogelvanger. Dankzij een donatie van het Dr. C.J. Vaillantfonds in dit jaar heeft het museum de mogelijkheid educatieve pakketten voor scholieren te ontwikkelen. Momenteel is er een bijzondere tentoonstelling met unieke foto’s te zien: Post Mortem – Foto’s vol liefde en verdriet.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >