nieuws

Facultatieve
Sponsors

PC Hooft Uitvaartverzekeringen opnieuw als beste uit de test bij de Consumentenbond

27 januari 2016

Uit het onderzoek waarin de Consumentenbond herhaaldelijk verschillende uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijkt, is PC Hooft Uitvaartverzekeringen opnieuw als beste uit de test gekomen met haar naturapakketverzekering.

“Vanwege de extreem lage spaarrente kan een uitvaartverzekering juist nu interessant zijn, óók voor wie ruim voldoende spaargeld heeft om de uitvaart te betalen”, aldus de Consumentenbond. Om mensen een zo goed mogelijk beeld te geven van de verschillende mogelijkheden, heeft de Consumentenbond diverse verzekeringen op allerlei aspecten met elkaar vergeleken, beoordeeld en in een overzicht verwerkt.

Een perfecte score

In dit onderzoek zijn vijf verzekeraars die een naturapakketverzekering aanbieden met elkaar vergeleken en beoordeeld aan de hand van sterren. Een beoordeling van vijf sterren is het maximaal haalbare. PC Hooft Uitvaartverzekeringen komt als één van de besten uit de test op het aspect premie. Qua prijsniveau is de premievariant beoordeeld met vijf sterren. PC Hooft is daarnaast de enige verzekeraar met een naturapakketverzekering die ook op het aspect koopsom vijf sterren krijgt toegewezen.

In het totale onderzoek zijn zeventien verzekeringen vergeleken. Voor PC Hooft is het niet de eerste keer dat zij goed uit de test komt van de Consumentenbond. Ook in 2014 kwam de verzorger en verzekeraar van uitvaarten goed uit te test en is de naturapakketverzekering als beste gewaardeerd op zowel de premie- als de koopsom uitvaartverzekering.

PC Hooft

PC Hooft is ruim 85 jaar de vertrouwde verzorger en verzekeraar van uitvaarten en biedt haar dienstverlening vanuit crematoria en uitvaartcentra in Noord-, Zuid-Holland en Flevoland. Met onze ruime ervaring zijn wij in staat om de uitvaart te verzorgen zoals u die voor ogen heeft.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE