nieuws

Facultatieve
Sponsors

Patricia van Vliet wordt nieuwe franchisenemer van Monuta

13 oktober 2014


Patricia van Vliet (35) uit Prinsenbeek is met haar jonge en goedlachse verschijning niet het stereotype uitvaartverzorger. Toch zal zij vanaf maandag 13 oktober het nieuwe gezicht zijn van Monuta in de regio Etten-Leur, Prinsenbeek, Zundert en omstreken, onder de naam Monuta Patricia van Vliet.

Patricia heeft jarenlange ervaring in de gastvrijheidsindustrie en de evenementenorganisatie. Alhoewel ze een leuke baan had, miste er iets. Patricia: “Acht jaar geleden overleed mijn grootvader. De uitvaartleider die de uitvaart verzorgde had weinig aandacht voor de wensen van onze familie en er was geen ruimte voor persoonlijke inbreng. ‘Dat kan veel beter’, dacht ik toen. Maar als jonge twintiger aan het begin van mijn carrière in de evenementenbranche durfde ik toen die stap nog niet te nemen. Ik was wel tevreden met mijn baan, maar ik miste heel erg het maatschappelijk belang. Ik wil een meerwaarde zijn voor mensen. Dat kan ik als uitvaartverzorger ook echt bieden. Dus toen de mogelijkheid zich voordeed om in mijn eigen regio franchisenemer van Monuta te worden hoefde ik ook niet twee keer na te denken! Het is prettig dat ik een grote uitvaartorganisatie achter mij heb staan, maar tevens de mogelijkheid heb om mijn eigen koers te varen en invulling te geven aan het vak. Ik ben er klaar voor om de uitvaartbranche een nieuwe impuls te geven, mét de vertrouwde kwaliteit en zorg die men gewend is van Monuta!”

Voor Patricia betekent het afscheid een viering van het leven van een dierbare, om los te kunnen laten, zonder te vergeten. Patricia: “Ieder mens die het leven op aarde verlaat verdient een mooi en eigen afscheid. Hoe we dit gaan doen, dat bepaalt de familie. De wensen van de overledene én die van de nabestaanden staan hierbij centraal. Ik zie het als mijn opdracht om samen met de nabestaanden een beleving te creëren. Deze belevenis, het afscheid, staat aan de basis van een herinnering. Een die men deelt met de naaste familie en omgeving. Een waardige herinnering waar nabestaanden met een warm, soms verdrietig, gevoel op terug kunnen kijken. Maar wel een die de kracht geeft om de draad, stap voor stap, weer op te pakken.

Dit vraagt om een luisterend oor, maar ook om een goed advies en passende ideeën. In een uitvaart schets je een beeld van iemands persoonlijkheid en het leven wat hij of zij heeft geleid. Vanuit die gedachte zoek ik naar de invulling, producten en diensten die daar optimaal aan bijdragen. Daarbij is heel veel mogelijk en voor elk budget. Ook zaken waar mensen waarschijnlijk zelf nooit aan hebben gedacht. En die maken nu nét dat verschil.”

Monuta Patricia van Vliet is gevestigd aan de Dries 13 te Prinsenbeek. Ook als u verzekerd bent bij een andere verzekeraar of niet verzekerd bent, kunt u voor meer informatie kijken op www.monutavanvliet.nl of contact opnemen met Patricia van Vliet via pvanvliet@monuta.nl of 06-50630107.

Reageer op dit artikel

Reacties:


16 februari 2018 om 13:16

A. Coumou

Kunt u ook een uitvaart verzorgen van iemand die in een verpleeghuis in Oosterhout woont?


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE